2-daagse Opleiding Vastgoedstyling voor startende vastgoedstylisten


2-daagse opleiding voor startende vastgoedstylisten

De complete 2-daagse opleiding vastgoedstyling van House of KIKI bestaat uit 2 dagen waarbij op de eerste dag, m.b.v. honderden vooor- en na-foto's, uitgebreid stil wordt gestaan bij de unieke hands-on aanpak van de vastgoedstylisten (direct handen uit de mouwen i.p.v. adviseren). En op de tweede dag wordt de cursisten geleerd hoe ze snel een succesvol vastgoedstylingbureau kunnen opstarten. De cursisten worden uiteindelijk getoetst aan de hand van een leuke creatieve opdracht.

Om deel te nemen aan deze 2-daagse opleiding vastgoedstyling van House of KIKI is geen vooropleiding of ervaring in de interieurstyling nodig. 60% van de cursisten komt oorspronkelijk uit de zorg of het onderwijs.

Prijs van de 2-daagse opleiding:     € 895,-     (BTW vrij)

Inclusief cursusboek, schrijfmap, professionele kleurenwaaier, catering, certificaat, alle belangrijke voorbeelddocumenten, een pakkende PowerPoint presentatie die aan makelaars en potentiële klanten mag worden getoond, een set met voor- én na-foto’s t.b.v. de eerste portfolio, ontvangst House of KIKI keurmerk, nazorg en begeleiding na de cursus & opname in het House of KIKI netwerk.

Cursisten van de 2-daagse cursus mogen tevens een gratis praktijkdag volgen om ervaring op te doen bij het stylen van een modelwoning.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE MET HET HELE PROGRAMMA