Opleiding Verkoopstyling


House of KIKI Netwerk

House of KIKI vastgoedstylisten worden na afronding van de opleiding opgenomen op het House of KIKI netwerk. Het netwerk behaalt per maand meer dan 500 bezoekers. Iedereen die online op zoek is naar een vastgoedstylist zal geconfronteerd gaan worden met JOUW website!
Reactie van oud-cursiste Tabitha Laarman van House2Style uit Monster:
"Ik heb in november 2008 de opleiding bij House of KIKI gevolgd. Direct na de opleiding heb ik mijn bedrijf per 1 januari 2009 laten registeren bij de KvK. Ik werkte toen nog 3 dagen voor de gemeente Den Haag. Wat een kick gaf het toen ik mijn eerste opdracht binnen kreeg! De woning had een geweldige metamorfose gekregen, dat direct de vraagprijs werd geboden! Missie geslaagd, meubels werden in een volgende woning geplaatst en hierna heb ik nog heel veel leuke opdrachten ontvangen van dezelfde opdrachtgever! In januari 2011 heb ik mijn baan opgezegd en sindsdien ben ik fulltime aan de slag als verkoopstyliste. Ik heb intussen een samenwerking met 8 makelaars en projectontwikkelaars en 2 woningbouwverenigingen in Den Haag. Ook heb ik al 15 inboedels om te verhuren en maak daarom onderdeel uit van House of KIKI Meubelverhuur. Anno 2015 werken we met 3 fulltimers in mijn bedrijf; ikzelf, mijn man en mijn zus. Ze helpen me ook mee bij het inrichten van leegstaande woningen en modelwoningen. Het is heel leuk werk en ik raad het iedereen aan! Mijn tip voor aankomende verkoopstylisten? Ga ervoor!"

Reactie van oud-cursiste Arianne Deelman-Ouwerkerk van VR-ander uit Rhoon:
“In 2017 heb ik de opleiding bij House of KIKI gevolgd. Ik was vlak daarvoor al met mijn bedrijf begonnen om huizen te VR-anderen door middel van Virtual Reality, oftewel VR. Toen ik merkte dat ik juist veel door makelaars werd benaderd voor ontwerpen van exclusievere woningen of woningen die al langer te koop stonden, vond ik dat ik meer moest weten van de inrichtingen van woningen gericht op verkoop. Dit is natuurlijk compleet anders dan interieuradvies. Bij verkoopstyling wordt de woning zo aangekleed voor een zo breed mogelijk publiek. En waar House of KIKI stylistes (waaronder ook ik) dit meteen aanpakken, doe ik het dus ook Virtueel! De verkopers waar ik mee werk zijn vaak bereid om een verbouwing uit te laten voeren om hun woning beter te kunnen presenteren. Wij reduceren deze kosten aanzienlijk door het in een 3D/VR ontwerp te VR-bouwen. Minder kosten en toch een realistisch beeld van de woning. Superleuk om te doen en verkopers zijn vaak verbaasd welke mogelijkheden hun woning heeft. In 2018 ben ik benaderd door het RTL tv-programma ‘Helemaal het einde’ en vloog ik samen met de familie Molenaar en hun makelaarskantoor naar Kaapverdië om hun projecten in 360 graden te tonen. Echt te gek natuurlijk! Ik heb nog geen dag spijt gehad dat ik mijn bedrijf VR-Ander begonnen ben.”

Reactie van oud-cursiste Roos Abelen van Viva Vastgoedstyling uit Rosmalen:
"In 2019 heb ik samen met mijn collega de opleiding van House of KIKI gevolgd. Na ruim 30 jaar actief te zijn in de makelaarswereld heb ik alles voorbij zien komen en daarbij ook de opkomst van de styling zien floreren. Doordat wij in de praktijk woningen voorbij zagen komen waarvan je dacht “oh mijn God … zo kun je echt je niet huis presenteren”, vonden wij dat wij daar ook zelf iets aan moesten doen. Zodoende is het idee gegroeid om hiervoor een bedrijf op te zetten. We zijn in 2020 begonnen met ons bedrijf en we groeien nog steeds. We kunnen diverse huizen tegelijkertijd inrichten en zijn we inmiddels ook “semi-aannemer”. Wij gaan net dat ene stapje verder … huizen ontruimen, schilderen, schoonmaken … en daarna het inrichten van de woning. De woning is daarna klaar voor de verkoop! Wij kunnen een klant/verkoper volledig “ontzorgen”. Het is hard werken maar de woning ziet er daarna ook fantastisch uit! Wij werken op dit moment samen met een gerenommeerd makelaarskantoor uit Rosmalen en we zijn klaar voor de toekomst! Alles is ook te huur en/of te koop. Wij blijven onze accessoires telkens vernieuwen zodat wij “up tot date” blijven en klaar zijn voor de volgende verkoopstyling. Een styling door ons verdient zich altijd terug. Neem gerust een kijkje op www.vivavastgoedstyling.nl. Viva Vastgoedstyling loont!"